Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inspraak ontwerp beleidsnota GSM-antennemasten Blaricum

Datum nieuwsfeit: 21-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Blaricum

Inspraak ontwerp beleidsnota GSM-antennemasten
Het college van burgemeester en wethouders heeft een ontwerpbeleidsnota vastgesteld voor de realisatie van antennemasten ten behoeve van mobiele telecommunicatie. In de ontwerpnota wordt een verantwoorde planologische en visuele inpassing van antennemasten op het grondgebied van de gemeente Blaricum neergelegd. Besloten is voor dit beleidsvoornemen de openbare voorbereidingsprocedure te volgen als bedoeld in de Inspraakverordening van de gemeente Blaricum.
De concept nota, de bijbehorende plankaart van de deelgebieden en het inspraakreglement liggen vanaf dinsdag 2 januari 2001 tot en met dinsdag 30 januari 2001 ter inzage in het gemeentehuis. Op de gebruikelijke openingstijden ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie