Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: districten Eemland Zuid

Datum nieuwsfeit: 21-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 21-12-2000

Politiebericht Utrecht: districten Eemland zuid, 09.50 uur
Met alcohol op achter het stuur

LEUSDEN Getuigen zagen donderdagnacht rond half drie op de Tolboomstraat dat een 55-jarige man uit Leusden achter het stuur kroop en weg reed. Zij belden hierop de politie die de man op de Wildenburgstraat aanhield.

Op 15 december van dit jaar is het rijbewijs van de man ingevorderd omdat hij toen met alcohol op een aanrijding veroorzaakte. Nu blies hij op het bureau 1,15 promille.

De man zal zich voor de rechter moeten verantwoorden

Aanhouding winkeldief

AMERSFOORT Op de Kortegracht is woensdagavond rond zeven uur een 21-jarige Amersfoorter aangehouden nadat hij even daarvoor bij een winkel een paar schoenen had meegenomen zonder te betalen.

Eenmaal op straat werd hij aangesproken door de bedrijfsleider van de winkel. De man bekende vrijwel direct en werd overgedragen aan de politie.

Na verhoor kon de man met een boete van 240,=, maar zonder schoenen naar huis.

Aanrijding met letsel

AMERSFOORT Op de Noordewierweg is woensdagmiddag rond kwart voor twee een 56-jarige vrouw uit Amersfoort van haar fiets gereden door een 31-jarige Amersfoortse automobilist.

De vrouw fietste vanuit de richting Tulpstraat en wilde ter hoogte van de Leliestraat links af slaan. Zij zag echter de achteropkomende auto over het hoofd en stak over. De automobilist kon de vrouw niet meer ontwijken en reed haar aan.

De vrouw is met letsel aan heup, rug en hoofd overgebracht naar het Lichtenberg ziekenhuis.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie