Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Hollands Midden

Datum nieuwsfeit: 21-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Postbus 4240 Hollands Midden
2350 CE Leiderdorp Bureau Communicatie
Telefoon 071 - 5459800
Fax 071 - 5459326
Afkomstig van: Verboon, Yvette
Datum: 21 december 2000

Fietsenkijkmiddag Noordwijk, Noordwijkerhout, Voorhout, Hillegom, Lisse Regelmatig geeft de politie het publiek gelegenheid om te kijken of een voorgoed verloren gewaande fiets niet toch op het politiebureau staat gestald. De politie heeft op donderdag 4 januari tussen 13.00 uur en 16.00 uur een fietsenkijkdag op het politiebureau in Noordwijk voor de inwoners uit Hillegom, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout en Voorhout. Het bureau is gevestigd aan de Duinwetering 101.

Inbraak in woningen Lisse In de nacht van 19 op 20 december werd ingebroken in een woning aan de Ooievaarstraat en de Meerkoetstraat. In beide gevallen kwamen de inbrekers binnen door via de brievenbus de knip van de deur te bedienen. Vooralsnog worden een portemonnee met inhoud, een jas, broek, polstasje en horloge vermist.

Automobilist valt fietser aan Hillegom Een 52-jarige fietsende Bennebroeker werd woensdag 20 december, rond 19.20 uur op de Zandlaan aangevallen, geslagen en geschopt door een scheldende nog onbekende automobilist. Het waarom van dit geweld is de politie en het slachtoffer nog niet duidelijk. De Bennebroeker moest op een smalle brug voor een met grote snelheid tegemoetkomende auto uitwijken. Kort daarop hoorde hij achter hem dat een auto remde en keerde. Daarna werd hij ingehaald door een auto die hem tot stoppen dwong. Een nog onbekende automobilist stapte uit en viel hem woedend aan.

Aanrijding fietster met auto Rijnsburg Op woensdag 20 december rond 13.00 uur ontstond op de kruising Noordwijkerweg met de Kloosterschuurlaan en de Voorhouterweg een aanrijding tussen een 17-jarige fietster uit Rijnsburg en een 24-jarige automobiliste eveneens uit Rijnsburg. Het ongeval ontstond doordat de fietser op de kruising geen voorrang verleende aan de automobiliste. De fietster liep hierbij een hoofdwond en nekletsel op. De automobiliste liep hoofd-, rug- en nekletsel op. Beiden zijn overgebracht naar het Diaconesseziekenhuis.

Schoorsteenbrand Sassenheim Vuur van een openhaard kreeg woensdag 20 december rond 22.45 uur vat op het rookkanaal van een woning aan de Kagerweide. De brandweer bluste de brand. De kachelpijp liep brandschade op.

Onder invloed Boskoop De politie hield op donderdag 21 december rond 01.15 uur op de Zuidwijk een 44-jarige automobilist uit Reewijk aan. De man had te veel gedronken. Een ademanalyse kwam uit op 460 ug/l. ( 220 ug/l. is de limiet)

Inbraak in woning Bodegraven Op woensdagmiddag 20 december werd ingebroken in een woning aan de Zuidzijde. Om binnen te komen werd een achterdeur geforceerd. Vooralsnog worden uit de woning enkele horloges vermist.

Inbraak in woning Reeuwijk Op woensdagmiddag 20 december werd ingebroken in een woning aan de Hanegevecht. Om binnen te komen werd een achterdeur geforceerd. Vooralsnog wordt uit de woning een geldbedrag, een mobiele telefoon en een sporttas vermist.

Inbraak in woning Moordrecht Een 29-jarige vrouw heeft aangifte gedaan van diefstal uit haar woning aan de Graaf Willemstraat. Vermoedelijk werd de inbraak gepleegd op zondag 17 december tussen 19.00 uur en 21.15 uur. De insluiper(s) wist(en) zich toegang tot de woning te verschaffen door een ruit in te slaan. De bewoonster vond de woning geheel doorzocht aan. Diverse apparatuur is weggenomen. De politie wil graag in contact komen met mensen die iets verdachts hebben gezien. Mogelijk hebben de insluipers gebruikgemaakt van een auto. Deze kan in de buurt geparkeerd zijn geweest. Getuigen kunnen kontakt opnemen met de politie in Moordrecht, telefoon 0900 8844.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie