Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Betere ondersteuning Limburg voor jonge startende bedrijven

Datum nieuwsfeit: 21-12-2000
Bron: Provincie Limburg
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Limburg

VERBETERING ONDERSTEUNING JONGE STARTENDE BEDRIJVEN

Om de ondersteuning van technostarters jonge bedrijven in de sectoren industrie, zakelijke dienstverlening en groothandel te verbeteren komt er op initiatief van de Provincie één dienstverlenende stichting waarin alle betrokken instellingen in Limburg samenwerken. Die nieuwe stichting krijgt van GS een startkapitaal van 500.000,- ( 227.000,-). De bedoeling is, om via deze unieke samenwerking het aantal technostarters in Limburg te vergroten en de dienstverlening voor deze doelgroep te verbeteren.

Instellingen die al langer technostarters ondersteunen (Syntens en Liof) gaan in de stichting samenwerken met de Limburgse kennisinstellingen op WO- en HBO-niveau: ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie