Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitreiking spek-cheques buurtbeheer 2000 gemeente Weert

Datum nieuwsfeit: 21-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Weert

20 december 2000
UITREIKING SPEK-CHEQUES BUURTBEHEER 2000

De bewonersgroep Groenewoud-Noord, Diny van Horne-Louwers en Math van Tuel en vertegenwoordigers van de jongerenvoorziening Weert-Zuid hebben woensdag 20 december de zogeheten spek-cheques 2000 ontvangen uit handen van de heer C. Majoor, burgemeester van Weert en coördinerend portefeuillehouder voor wijken en dorpen. Een jury beoordeelde het project 1e Fase buurtverbetering Magdalenastraat e.o. van de bewonersgroep Groenewoud-Noord als beste Het initiatief werd beloond met een cheque ter waarde van f 5.000,-. De f 3.000,- cheque was voor de Schoonmaakactie speelterrein Van Halenstraat-Serviliusstraat in Keent, met als initiatiefnemers Diny van Horne-Louwers ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie