Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Laatste kans voor aanvragen MAP-subsidies

Datum nieuwsfeit: 21-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ernst & Young

Laatste kans voor aanvragen MAP-subsidies

Energiebedrijven kunnen in het kader van het Milieu-actieplan (MAP) dit jaar nog subsidie verlenen voor het stimuleren van onder andere isolatiemaatregelen, zonne-energie, energiezuinige verlichting, koeltechniek, aandrijftechniek en energiebesparende voorzieningen. Omdat het Milieu-actieplan op 31 december 2000 afloopt, komen op dat moment de subsidieregelingen uit dit plan te vervallen.

Bedrijven die nog in aanmerking willen komen voor MAP-subsidie, moeten vóór 2001 een subsidieaanvraag indienen. De verschillende energiebedrijven kunnen uitzonderingen op deze hoofdregel maken. Desalniettemin adviseren wij om nog dit jaar een (pro forma) aanvraag in te dienen, ook als u pas ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie