Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Fusie Vastned Offices/Industrial en Uni-Invest afgekeurd

Datum nieuwsfeit: 21-12-2000
Bron: Uni-Invest
Zoek soortgelijke berichten
Uni-Invest

Persberichten

FUSIE VASTNED OFFICES/INDUSTRIAL EN UNI-INVEST AFGEKEURD

De Buitengewone Vergadering van Aandeelhouders van VastNed Offices/Industrial N.V. heeft niet ingestemd met de voorgenomen juridische fusie van VastNed Offices/Industrial N.V. en Uni-Invest N.V. tot VastNed Offices/Industrial N.V.

Zoals aangekondigd in een reeds eerder vandaag uitgegeven persbericht heeft de Buitengewone Vergadering van Aandeelhouders van Uni-Invest N.V. wel ingestemd met de voorgenomen juridische fusie. Voor goedkeuring van de fusie was instemming van beide Buitengewone Vergaderingen van Aandeelhouders benodigd.

VastNed Offices/Industrial N.V. en Uni-Invest N.V. beraden zich op eventuele verdere stappen ten aanzien van hun fusieplannen.

De ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie