Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Noord-Hollands landschap richt informatiewinkel Castricum in

Datum nieuwsfeit: 21-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht
Tijdens verbouwing is de winkel gesloten
NOORD-HOLLANDS LANDSCHAP RICHT IN CASTRICUM INFORMATIEWINKEL IN

In het centrum van Castricum heeft Het Noord-Hollands Landschap sinds 1990 een winkel waar allerlei artikelen verkocht worden die iets met natuur en landschap te maken hebben. Deze winkel is een groot succes en voorziet in een duidelijke behoefte. In de winkel komen beschermers, de donateurs van het Landschap, maar ook veel andere geinteresseerden.

In de eerste twee maanden van 2001 gaat een wens werkelijkheid worden en verandert de Winkel in een InformatieWinkel. Alle publiekstaken van Het Noord-Hollands Landschap worden geconcentreerd op dit punt. Straks is het zo dat iedereen hier terecht kan voor bijvoorbeeld de ledenadministratie, voor het boeken van excursies, voor informatie over de natuur in Noord-Holland. Natuurlijk blijven we ook artikelen verkopen. We hopen op deze manier de service aan onze leden te optimaliseren. Ook speelt Het Noord-Hollands Landschap hiermee in op de grote vraag die er is naar buitenactiviteiten en excursies in de natuur.

Vanaf nieuwjaarsdag tot half februari vindt de verbouwing plaats en is de winkel gesloten. Via de media en het tijdschrift 'Noord-Hollands Landschap' wordt bekend gemaakt wanneer de InformatieWinkel open gaat.

Natuurkaart Noord-Holland
In januari worden er in de winkel altijd veel Natuurkaarten verkocht. Met deze kaart heeft men toegang tot alle duingebieden in Noord-Holland. Deze kaarten zijn ook te koop bij de duiningangen en bijvoorbeeld bij de VVV, Dorpsstraat 62 te Castricum.

Het inrichten van de InformatieWinkel is mede mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij en een groot aantal ondernemers uit de omgeving.Voor inlichtingen over bovenstaand persbericht kunt u contact opnemen met Johan Stuart, 0251-362 762 of mobiel 06-53129644.
Castricum, 21 december 2000. E-mail: (nhl@tref.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie