Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Beheer bedrijventerreinen Breda beschreven

Datum nieuwsfeit: 21-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

BEHEER BEDRIJVENTERREINEN BESCHREVEN

Het college van burgemeester en wethouders vraagt de gemeenteraad het gebiedstypeplan Bedrijventerreinen vast te stellen. In het plan is op hoofdlijnen het beheer van de bestaande bedrijventerreinen in Breda vastgelegd. Het plan is tot stand gekomen in overleg met organisaties van het Bredase bedrijfsleven. Na het uitgebreid advies inwinnen is het conceptplan op een aantal punten aangepast.

Breda vervult een economische centrumfunctie voor Zuidwest Nederland. Ook is Breda een belangrijke vestigingsplaats voor kwalitatief hoogwaardige bedrijven. De kwaliteit van de bedrijfsomgeving wordt steeds belangrijker. Het huidige beheer en onderhoud van de bedrijventerreinen is daar ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie