Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eerste Subaru Impreza GT@ afgeleverd

Datum nieuwsfeit: 21-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Carros

Eerste Subaru Impreza GT@ afgeleverd

Twee weken na bestelling via www.impreza.nl:

(21 december 2000)

Op de kop af twee weken nadat het bestelformulier viawww.impreza.nl was ontvangen, werd de eerste Subaru Jmpreza GT@ aan zijn nieuwe eigenaar afgeleverd. Daarmee lieten zowel Subaru als de gelukkige bezitter van de betreffende Impreza een primeur noteren: nimmer eerder werd er in ons land via een website een auto bekeken, beoordeeld én... besteld!

De nieuwe eigenaar van de lmpreza GT@, Ate van Ijlzinga Veenstra (38), advocaat en belastingadviseur bij een groot, internationaal opererend advocatenkantoor te Amsterdam, kwam hiermee in het bezit van een in alle opzichten unieke auto. De Subaru Impreza GT@ werd namelijk ontwikkeld om alléén via een speciaal voor dit doel ontwikkelde internetsite te worden verkocht. Hiertoe kreeg het model, op basis van de 218 pk sterke Impreza GT Turbo AWD, een keur aan elektronische extra's mee, waaronder DVD-navigatie/videoapparatuur met in totaal drie beeldschermen, een Psion Revo organizer, een Nokia 8210 gsm, plus zaken als GT@-sierbiezen en 'two-tone' lederen bekleding. Eén van de voordelen die deze virtuele presentatie met zich meebracht ("levering binnen één maand") werd ruimschoots gerealiseerd: de eerste Impreza GT@ werd twee weken na de feitelijke bestelling bij Ate van Ijlzinga Veenstra afgeleverd.

"Het feit dat het bij de Impreza GT@ om een echte 'web-edition' gaat", zo stelt Ate van Ijizinga Veenstra enthousiast, "is voor mij een aardige bijkomstigheid. Doorslaggevend was in mijn geval de geweldige 'vreugde-prijsverhouding' die de auto biedt. Want als je elders een auto zoekt die zijn berijder dezelfde mate aan rijplezier biedt, ben je zo twee ton kwijt". Overigens weet de nieuwe bezitter waarover hij spreekt, want Ate van Ijlzinga Veenstra reed eerder in diverse Alfa's en bezit tevens een Maserati. Verder speelde er een praktisch feit bij zijn aankoopbeslissing mee: "De Impreza GT@ is een volwaardige vierdeurs gezinsauto. En dat is belangrijk, als je drie jonge kinderen hebt. Die kunnen nu achterin ook lekker naar films kijken"!

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie