Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regio Politie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 21-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

van donderdagmiddag 21 december 2000
17:57 donderdag 21 december 2000

Bert Peters verzorgd tot zaterdagmorgen 08.00 uur de persvoorlichting.

Wateren, doorrijden na aanrijding
Vanmorgen omstreeks 09.20 uur reed een 18-jarige jongen uit Appelscha in zijn auto over de Huenderweg vanuit de richting Doldersum. In een lichte bocht kwam hem een bestelauto tegemoet waarbij beide autos elkaar aan de zijkant raakten. De bestuurder van de bestelbus reed door na de aanrijding. De politie zoekt naar getuigen van dit ongeval.

Gasselte, ongeval met letsel
Vanmiddag omstreeks 13.00 uur reed de 41-jarige taxichauffeur met zijn taxi over de N34 vanuit de richting Gieten. Op de kruising met de van Veelenweg sloeg hij linksaf en verleende daarbij geen vrije doorgang aan een tegemoetkomende 28-jarige bestuurster. Een aanrijding was het gevolg. De 67-jarige inzittende vrouw van de taxi, wonende in Stadskanaal werd naar het Refajaziekenhuis in Stadskanaal overgebracht met borstklachten. De tegemoetkomende bestuurster uit Odoorn werd met nekklachten naar het SZE overgebracht. Beide autos zijn vermoedelijk total loss.

Koekange, diefstal
Vanmorgen deed een 28-jarige man uit Koekange aangifte van diefstal van zijn aanhangwagen met daarop een zaagmachine. De aanhangwagen was achter een auto gekoppeld en met een slot beveiligd. De combinatie stond op de oprit naast de woning van de aangever. Enige pallets, die ook op de aanhangwagen lagen, werden later teruggevonden op een carpoolplaats nabij de rotonde Koekange op de N 375. Geschatte schade fl. 4.000,-.

Schoonebeek, diefstal uit auto
Vanmorgen deed een 24-jarige vrouw uit Schoonebeek aangifte van diefstal uit haar auto die naast haar woning geparkeerd stond aan de Diekmaat. Het slot was geforceerd, de radio/cd-speler werd weggenomen, de mobiele telefoon en een aantal cds.

Assen, diefstal uit auto
Vanmorgen deed een 40-jarige man aangifte van diefstal van airbags uit twee autos.
Deze autos stonden geparkeerd voor een garage aan de Groningerstraat. De demontage werd op ruwe wijze uitgevoerd.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie