Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vergunningparkeren Hoorn-Noord en Venenlaankwartier

Datum nieuwsfeit: 22-12-2000
Bron: Gemeente Hoorn
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hoorn

Nieuws

VERGUNNINGPARKEREN HOORN-NOORD EN VENENLAANKWARTIER Bewoners van Hoorn-Noord en het Venenaankwartier ondervinden geregeld hinder van parkerende voertuigen. In 1998 heeft de gemeente onderzocht of er in hun woonbuurt draagvlak bestaat voor de invoering van parkeervergunningen. De uitkomst was dat het merendeel van de buurtbewoners geen voorstander was van vergunningparkeren in de aangegeven gebieden. Burgemeester en wethouders besloten daarop vooralsnog het parkeren en eventuele overlast te volgen en te reageren op signalen uit de wijk.

De afgelopen periode is er regelmatig sprake geweest van klachten uit Hoorn-Noord (westelijk deel) en het Venenlaankwartier (eveneens het westelijk deel). ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie