Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Party Time X-Mas party jongeren MerweRadio in Sliedrecht

Datum nieuwsfeit: 22-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Jongeren organiseren Party Time X-Mas party

SLIEDRECHT - De jongeren van MerweRadio organiseren op vrijdag 22 december een Mega-Party in de 'Baywatch Beachclub', onder het Snookerparadijs in Sliedrecht. De party vindt plaats op initiatief van de makers van het programma 'Party Time', Marcel Herrewijnen, Martin van Loon en Vincent Onverzaagt.

Illusionist
"We worden daarbij geholpen door Marien van de Boom, Joost van Dongen, Ewoud Venis en Marco van Mourik, die op donderdagavond de jongerenavond op MerweRadio presenteren. De zaal van de Beachclub wordt geheel veranderd, zodat er een gezellige kerstsfeer ontstaat. De deuren gaan om 20.00 uur open en om 21.00 uur is de openingsact. Deze wordt verzorgd door illusionist 'Magic Manoah'. Daarna draaien de dj's Marco, Marien en Ewoud de beste dance- en trance muziek", vertelt Vincent. Vanaf 01.00 uur draait onze special guest, DJ Speedy, zijn Nederlandstalige krakers en tussen de platen door worden er spelletjes gespeeld, waarmee onder meer cd-bonnen te winnen zijn. Iedereen kan daaraan meedoen. Het feest wordt mogelijk gemaakt door diverse sponsors, onder wie Bakker Sliedrecht, Shoarma Shalom, Drechttax en Ear & eye.

Jongerenprogramma's
De jongeren organiseren de X-mas party om naamsbekendheid te geven aan hun programma's. MerweRadio heeft sinds 1 oktober een nieuwe programmering en heeft sindsdien de donderdagavond een jongerenavond. Deze avond begint om 19.00 uur met het programma 'D.I.T.' gepresenteerd door Joost van Dongen met het programma 'Joost mag het weten'. Joost helpt jongeren met problemen, die zij naar hem hebben opgestuurd via de post of e-mail. Vervolgens is er het programma 'The Hitfactory' met Marien van de Boom. Hij behandelt wekelijks de zogenaamde Hit 50 met achtergrondinformatie over de diverse artiesten. Tot slot, dus van 22.00 24.00 uur, kun je luisteren naar Marco van Mourik en Ewoud Venis. Zij zijn verantwoordelijk voor het programma 'The Dance Dactory' met de beste dance en trance. Op vrijdagavond is er nog een jongerenprogramma, namelijk 'Party Time' gepresenteerd door Martin van Loon, Vincent Onverzaagt en Marcel Herrewijnen. In 'Party Time' wordt veel gepraat, je steekt er weinig van op, maar het is wel ontzettend gezellig. Er zijn wekelijks terugkerende items, zoals de belachelijke berichten, het oprotplaatje en Marcel's Moppentrommel.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie