Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord, 10.35 uur

Datum nieuwsfeit: 22-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 22-12-2000

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord, 10.35 uur
Onder invloed

BAARN Aan de Hilversumsestraatweg in Baarn is in de nacht van donderdag op vrijdag een 27-jarige man uit die plaats aangehouden die onder invloed van alcohol een auto bestuurde. De man viel op door zijn rijgedrag.
Bij onderzoek bleek hij een alcoholpromillage van 1,7 te hebben. De man kreeg een rijverbod van 8 uur. Zijn rijbewijs is ingenomen en hij zal zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden.

Gordelcontrole

SOEST Aan de Vredehofstraat is donderdagochtend tussen elf en twaalf uur een gordelcontrole gehouden. In totaal 95 voertuigen werden daarbij gecontroleerd. In zeven gevallen is een bekeuring uitgeschreven.

Aanrijding

SOEST Een 39-jarige inwoner van Amersfoort is donderdagmiddag gewond geraakt toen hij met zijn fiets in botsing kwam met een auto. De auto, bestuurd door een 51-jarige man uit Hazerswoude, wilde rechts afslaan op de kruising van de Soesterbergsestraat met de De Beaufortlaan en verleende geen voorrang aan de fietser die rechtdoor wilde fietsen. Een aanrijding was het gevolg. De fietser liep hoofd- en beenletsel op. De ernst is niet bekend.

Verkeerscontrole

SOEST Aan de Den Blieklaan in Soest heeft de politie donderdag een verkeerscontrole gehouden. Dit naar aanleiding van klachten van buurtbewoners. In totaal is negen keer een bekeuring uitgeschreven voor het negeren van de gesloten verklaring.

Ook werden twee fietsers bekeurd die geen verlichting voerden. Een bromfietser werd bekeurd vanwege het ontbreken van een bromfietscertificaat.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie