Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Cao-aanbevelingen: scholingsbudget voor iedereen

Datum nieuwsfeit: 22-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
FNV

22 dec. - Cao-aanbevelingen: scholingsbudget voor iedereen

CAO - catzfol@wxs.nl

Vakcentrales en werkgeversorganisaties hebben in de http://www.stvda.nl/publicaties/default.asp?Desc=publicaties_nota_20001222 (Stichting van de Arbeid) overeenstemming bereikt over een aantal aanbevelingen aan Cao-onderhandelaars. Zij pleiten voor verantwoorde loonkostenontwikkeling, gecombineerd met investeringen in 1. employability en scholing, 2. het verbeteren van de balans tussen werk en privé en 3. modernisering van het beloningsbeleid. Enkele citaten uit het advies, getiteld `Er is meer nodig`:
1. `Voor alle werknemers en werkzoekenden dienen op decentraal niveau vormen van loopbaanbegeleiding ontwikkeld te worden. Elke werknemer en werkzoekende moet daarbij in beginsel het recht krijgen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie