Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verslag kerstmarkt in Baarn

Datum nieuwsfeit: 22-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Baarn

KERSTMARKT IN BAARN

Ondanks het niet echt meewerkende weer was de kerstmarkt van vrijdag 15 december en zaterdag 16 december een groot succes. Er was een heel behoorlijk aanbod van de meest uiteenlopende kerstartikelen zoals kerstkaarten, waxinelichtjes, maar ook kerststukjes en kerstballen die op sfeervolle wijze verkocht werden door als kerstman verklede verkopers. Er waren ook veel stalletjes waar je als je geveld was door de kou op sterkte kon komen met een lekker glas glühwein, poffertjes of erwtensoep.
Ook de ondertussen in Baarn wel bekende Hilversumse showgroep de Lucky Boys en Girls waren weer aanwezig om voor een optreden te zorgen met vrolijke zang en dans. Een accordeonvereniging zorgde op geheel eigen wijze voor sfeervolle kerstmuziek. Tenslotte was er op vrijdagavond dan ook nog voor de kinderen een lampionnenoptocht door het dorp.
Ons Baarn heeft met dit alles weer bewezen een heerlijk dorp te zijn.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie