Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

FC Twente sluit jaar niet met overwinning af

Datum nieuwsfeit: 22-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
FC Twente

2000-12-22

Twente steelt punt in Roosendaal

FC Twente is er niet in geslaagd om het jaar 2000 met een overwinning af te sluiten. In Roosendaal kwam de ploeg van Fred Rutten er met een 2-2 gelijkspel nog goed vanaf, want een overwinning voor de Roosendaalers had de zaken beter weer gegeven.

Ondanks een kort trainingskamp slaagde FC Twente er vanavond geen enkel moment in om de wedstrijd naar de hand te zetten. Wellicht was er bij sommige spelers zelfs sprake van overconcentratie. Voor de rust wisten beide ploegen niet te scoren, hoewel een treffer van Cairo wegens vermeend hands werd afgekeurd.

Na de thee leek de wedstrijd dood te bloeden tot het laatste hectische kwartier. Eerst brachten Hertog en Cales RBC de niet meer verwachte maar wel verdiende voorsprong. FC Twente toonde ruggegraat en veerkracht door via Van de Paar en Vennegoor of Hesselink alsnog een punt uit het vuur te slepen.

Lees ook ons wedstrijdverslag.2000-12-21
FC Twente Nieuws: jeugd: Supporters bedankt! 2000-12-20

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie