Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug, 11.00 uur.

Datum nieuwsfeit: 23-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 23-12-2000

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug, 11.00 uur.
Autobrand

VEENENDAAL Aan de Jac. P. Thijsselaan is vrijdagochtend rond negen uur een auto in vlammen opgegaan.

De bestuurster, een 30-jarige vrouw uit Veenendaal, stond voor een verkeerslicht te wachten toen zij rook uit de ventilatieroosters zag komen. Ze is vervolgens met haar drie kinderen uit de auto gestapt en zag vervolgens het voertuig geheel uitbranden.

De brandweer heeft het vuur geblust. De auto is weggesleept. De politie heeft de kinderen een troostbeertje gegeven vanwege de schrik.

De afdeling gemeentewerken heeft ter plaatse gestrooid om eventuele bevriezing van het bluswater, en dus mogelijke gladheid, tegen te gaan.

Alcoholcontrole

MAARN- Op vrijdagavond werd er tussen half zeven en half negen, een alcoholcontrole gehouden op de Amersfoortseweg.

Deze alcoholcontrole werd gehouden in het kader van de aktie Heuvelrug rijdt nuchter. In totaal werden 41 automobilisten gecontroleerd en hiervan had niemand teveel gedronken.

Baldadig duo

WIJK BIJ DUURSTEDE- Op vrijdagmiddag omstreeks twaalf uur werden twee jongens aangehouden nadat ze twee rookbommetjes door een brievenbus van een woning hadden gegooid.

De jongens, in de leeftijd van 13 jaar en beiden afkomstig uit Wijk bij Duurstede, gooide de twee rookbommetje door een brievenbus van een woning gelegen aan de Keizer.

In de hal van de woning ontstond veel rook. De bewoner zag kans het duo aan te houden en waarschuwde de politie. Op het bureau werden de twee gehoord en zullen binnenkort via het bureau Halt een alternatieve straf moeten ondergaan. Door de rookbommen raakte de brievenbus licht beschadigd. (schroei)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie