Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 24-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven 24-12-2000

Persbericht 24 december 2000

Berichten uit de regio

Eindhoven: Overval benzinestation
Zaterdagavond rond 19.40 uur is een benzinestation aan de Boutenslaan overvallen. Een man kwam het benzinestation binnengelopen en bedreigde de 18-jarige pompbediende met een priem. Toen de pompbediende het geld niet vlug genoeg gaf graaide de man in de kassa en ging er met een buit van enkele honderden guldens van tussendoor. De dader is een 1.75 a 1.80 meter grote man van ongeveer 30 jaar oud. Hij had een ingevallen gelaat en een zwart ringbaardje. Hij droeg een donkerkleurige wollen muts, een kort zwart lederen jack, een zwarte broek en witte gympen.

Eindhoven: Autodieven aangehouden
Zondagmorgen om 2.15 uur zijn op de Baronielaan een 19- en een 17-jarige Eindhovenaar aangehouden. De politie zag de twee in een auto rijden op een parkeerterrein aan de Vijfkamplaan. Bij het zien van de politiepatrouille gingen ze er snel vandoor. Op de Peellandlaan reden ze met de auto tegen een betonnen paal en vluchtten te voet verder. Op de Baronielaan werden ze in de kraag gegrepen. De auto bleek eerder op de avond in de Anconalaan te zijn gestolen. Het duo is voor verder onderzoek ingesloten.

Helmond: Schennispleger valt meisjes lastig
Een nog onbekende man heeft zaterdagmiddag om 15.15 uur schennis gepleegd tegenover twee meisjes van respectievelijk 7 en 9 jaar oud. De man sprak de kinderen aan op een grasveldje aan de Sjef Remmenlaan en hij wist de kinderen met een smoesje mee te nemen naar een brandgang aan de Smaragdstraat. Daar toonde hij de kinderen zijn geslachtsdeel. Toen de kinderen luid begonnen te gillen is de man er op de fiets van door gegaan. De man is ongeveer 1.70 meter groot en heeft een smal postuur. Hij heeft een gebruind gelaat, korte bruine haren en hij droeg een driekwart blauw met groen jack en een vieze zwarte spijkerbroek.

Nuenen: Verkeersongeval
Een 60-jarige vrouw uit Nuenen is zaterdagmiddag rond 16.30 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Parkstraat in Nuenen. Een 12-jarige meisje reed met haar fiets komende uit het park op de Parkstraat en sloeg links af. Zij verleende geen vrije doorgang aan het slachtoffer dat ook met de fiets was. Het slachtoffer kwam ten val en liep een open onderbeenfractuur op. Zij is in het St Anna ziekenhuis in Geldrop opgenomen.

Best: Tasjesroof
Een 70-jarige vrouw uit Best is zaterdagmiddag om 16.30 uur op de Molenstraat van haar schoudertas beroofd. Het slachtoffer fietste richting Nazarethstraat en ze droeg haar tas over haar schouder. Een jongen op een fiets die haar van achteren naderde rukte de tas van haar schouder en ging er van door in de richting Kerkakkerstraat. In de tas van de vrouw zat haar portemonnee met ongeveer f. 60,-

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie