Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

KinderNet 5 viert Kerst met de sterren

Datum nieuwsfeit: 25-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

KinderNet 5 viert KERST... met de sterren!

Tijdens de kerstdagen, 25 en 26 december, viert ook KinderNet 5 KERST. Op beide dagen kunnen de kids genieten van mooie en magische kerstspecials. Met de topper: de KinderNet Kerstshow. Een showprogramma waarin bekende sterren optreden én geïnterviewd worden door presentatrice Marit van Bohemen.

Eerste Kerstdag
Op Eerste Kerstdag heeft KinderNet 5 o.a. de KinderNet Kerstshow en de series Peter & de Wolf, de Smurfen en de film Jungle Book.

Tweede Kerstdag
Op de Tweede Kerstdag zijn o.a. de vertrouwde KinderNetprogramma's de Bereboot, de Jellabies en Superworm Jim geheel in kerstsfeer te zien. De KinderNet Kerstshow wordt op Tweede Kerstdag herhaald.

Kerstspecials
Bovendien zendt KinderNet 5 tijdens de kerstdagen magische kerstspecials uit: o.a. Frosty Returns, Pirates of Christmasland en April & De Sandman. In Frosty Returns raakt de sneeuwpop Frosty bevriend met een verlegen negenjarig meisje. In Pirates of Christmasland wil Piratenkapitein Furibarre zijn zoon een heel speciaal kerstcadeau geven: De Kerstman. In April & De Sandman is het kerstavond en net als alle kinderen vindt ook Laura het moeilijk om in slaap te komen...

De exacte uitzendtijden vindt u in de attachment bij deze e-mail. De opname van de KinderNet Kerstshow vindt plaats op 16 december aanstaande. Wilt u deze opnames bijwonen? Neem dan contact op met Marjolein Hulst, afdeling Marketing Communicatie, op telefoonnummer 020-5 620 680. Fotomateriaal van de kerstspecials of van de KinderNet Kerstshow kunt u tevens aanvragen bij Marjolein Hulst. Surf ook naar www.kindernet.nl.

KinderNet 5 is elke dag te zien vanaf 7.00 uur tot 15.00 uur op het kanaal van NET 5. De programma's van KinderNet 5 bevatten geen geweld en zijn grotendeels Nederlands gesproken. 97% Van alle Nederlandse huishoudens (meer dan 5,9 miljoen) kan KinderNet 5 via de kabel ontvangen op het kanaal van NET 5. KinderNet 5 is ook elke ochtend in een deel van Vlaanderen te zien. Amsterdam, 13 december Pers200013

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie