Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zwembad Dijnselburg Zeist tussen kerst & nieuwjaar gesloten

Datum nieuwsfeit: 25-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zeist

Zwembad Dijnselburg tussen kerst en nieuwjaar wegens groot onderhoud gesloten

De dagen tussen de Kerst en Nieuwjaarsdag worden in Zwembad Dijnselburg gebruikt om de nodige reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Het zwembad is daarom in de periode van 25 december tot en met 1 januari 2001 gesloten voor bezoekers.

De leiding van het zwembad Dijnselburg heeft in overleg met de gemeente besloten het bad te sluiten omdat de aard van de werkzaamheden niet te combineren valt met zwemmen. Het gaat om schilderwerk, voegwerk en reparaties aan baden. Voor deze periode is bewust gekozen om zo weinig mogelijk mensen te duperen. Veel inwoners van Zeist en daarmee gebruikers van het zwembad vertoeven in deze periode elders. De bedrijfsleiding van het zwembad rekent dan ook op begrip voor de tijdelijke sluiting.

Vanaf 2 januari 2001 is het zwembad weer geopend. Vanaf dinsdag 2 januari t/m vrijdag 5 januari van 10.00 tot 22.00 uur zijn er extra vrijzwemtijden in alle baden.
Vanaf 6 januari wordt weer met alle activiteiten begonnen. De nieuwe tarieven voor 2001 zijn inmiddels in het zwembad beschikbaar.

De activiteiten van de Fysio sport & training gaan gedurende deze periode wel gewoon door.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie