Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Landgraaf (L)

Datum nieuwsfeit: 26-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Heerlen 26-12-2000 Politie District Kerkrade

Landgraaf; Gered door rookmelder
Een rookmelder behoedde de bewoners van een woning aan de Sleper in de kerstnacht van een mogelijke ramp. Omstreeks 01.45 uur begon het apparaatje te loeien omdat er een kerststukje, dat in de keuken stond, in brand was gevolgen. De bewoners, een man, vrouw met kind wisten daardoor tijdig de woning te ontvluchten. De brandweer, die snel ter plaatse was, bluste de brand. De schade in de keuken was aanzienlijk.

Landgraaf; Hondje uit auto gezet
Een onbekende automobilist heeft Kerstavond omstreeks 20.30 uur bij een benzinetankstation aan de Euriegioweg een hond uit zijn auto gezet en het beestje aan zijn lot achtergelaten. Het hondje liep op een Heerlens echtpaar toe dat toevallig met hun auto bij het tankstation stond. Deze mensen ontfermden zich over het hondje en slaagden er op deze kerstavond na veel moeite in het beestje bij het dierenasiel onder te brengen.
Het betreft een zwart/bruin bastaardje van circa 40 cm. A.J.M. Boosten (Bureau Voorlichting & PR tel.: 045 - 4003050)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie