Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kersttoernooien gemeente Leek

Datum nieuwsfeit: 27-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leek

Persinfo gemeente Leek, 14 december 2000

afdeling Bestuurscontacten
tel. 0594 - 551562
fax. 0594 - 517512
E-mail (info@leek.nl)
Internet www.leek.nl

KERSTTOERNOOIEN

In de kerstvakantie zullen ook dit jaar weer diverse sporttoernooien voor basisschoolleerlingen plaatsvinden. In twee takken van sport zal worden gestreden om de hoogste eer.
Het spits wordt afgebeten op woensdag 27 en donderdag 28 december met het individuele tennistoernooi voor de groepen 5 t/m 8. Dit evenement zal plaatsvinden in de Rodenburghal. De organisatie hiervan is in handen van T.C. Nienoord. Op woensdag wordt gespeeld van 09.00 tot 16.20 uur. Op donderdag wordt gestart om 09.30 uur en wordt de laatste bal geslagen om 14.50 uur.

Op vrijdag 29 december vindt het zaalvoetbaltoernooi plaats. De groepen 5 en 6 zullen strijd leveren in de Oldenoert, terwijl in de Rodenburghal de groepen 7 en 8 in actie zullen komen. Op beide locaties duurt het van 08.30 tot ca. 17.00 uur. De organisatie hiervan is in handen van V.V. Tolbert.

De toernooien worden i.s.m. de gemeente Leek georganiseerd. De organisatie hoopt op een ruime belangstelling van ouders en medeleerlingen, om op de verschillende toernooien de teams en de spelers, in een sportieve ambiance aan te moedigen.Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie