Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Internoc verkoopt detacheringsactiviteiten

Datum nieuwsfeit: 27-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Internoc

Hoofddorp, 27 december 2000

Internoc Holding verkoopt detacheringsactiviteiten aan Creyf's Group Letter of intent getekend Belangrijke stap van Creyf's in ICT-branche Internoc Holding, gevestigd te Hoofddorp, heeft overeenstemming bereikt met Creyf's Group uit België inzake de verkoop van Titan Technology Group. Titan is een dochteronderneming van Internoc. De onderneming, waar 175 mensen werken, is gespecialiseerd in detacheringsactiviteiten in de ICT-branche.

De verkoop van Titan is in lijn met de strategie en de eerder uitgesproken doelstellingen van Internoc Holding. Internoc richt zich op het op afstand beheren, beveiligen en onderhouden van ICT-netwerken, systemen en e-business omgevingen. De ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie