Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuws Gemeente Haarlemmermeer

Datum nieuwsfeit: 27-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Haarlemmermeer
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Haarlemmermeer


* Publicaties Bestemmingsplannen


* ... Wet op de Ruimtelijke Ordening

Voorontwerp Bestemmingsplan Venneperhout-oost Burgemeester en wethouders van de gemeente Haarlemmermeer maken bekend dat zij inspraak verlenen op het voorontwerp-bestemmingsplan Venneperhout-oost. Dit ten behoeve van het realiseren van een onderdeel van het Strategisch Groenproject. Het betreft hier het Strategisch Groen-deelgebied Venneperhout-oost, dat ten zuiden van de wijk Linquenda te Nieuw-Vennep is gelegen. Het plangebied is circa 45 hectare groot en is bestemd voor recreatieve doeleinden.

Vanaf 27 december 2000 ligt gedurende vier weken het voorontwerp-bestemmingsplan ter inzage op werkdagen van 09.00 uur tot 12.30 bij het informatiecentrum in de centrale hal van het raadhuis, ingang Raadhuisplein 1 te Hoofddorp. Het plan ligt ligt daar ook op dinsdagavond van 17.00 uur tot 20.00 uur ter inzage. Indien op dinsdagavond een toelichting van een ambtenaar is gewenst, dient vooraf een telefonische afspraak te worden gemaakt (tel. 023-5676095).

Zienswijzen tegen het voorontwerp-bestemmingsplan kunnen door inwoners van de gemeente en belanghebbenden bij het voorontwerp-bestemmingsplan gedurende voormelde periode schriftelijk (niet per E-mail) worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Haarlemmermeer, dienst Ruimte, Wonen en Economie, t.a.v. sector Ruimtelijke Planvorming, Postbus 147, 2130 AC Hoofddorp.

Op maandag 8 januari zal in het Ontmoetingscentrum, Gelevinkstraat 38 te Nieuw-Vennep van 20.00 tot 21.30 uur een informatieavond worden gehouden over het voorontwerp-bestemmingsplan Venneperhout-oost. Tijdens deze informatieavond zal gelegenheid zijn om mondeling zienswijzen in te brengen.

Na afloop van de terinzageligging van het
voorontwerp-bestemmingsplan zal bij ontvangst van zienswijzen hiervan een verslag worden gemaakt en een besluit worden genomen over voortzetting van de bestemmingsplanprocedure.

Hoofddorp, 22 december 2000

Aan deze tekst kunt u geen rechten ontlenen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie