Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: districten Utrecht Stad

Datum nieuwsfeit: 27-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 27-12-2000

Politiebericht Utrecht: districten Utrecht Stad, 08.45 uur
Onder invloed

UTRECHT Dinsdagochtend om kwart voor acht werd op de Van Humboltstraat een 20-jarige man uit Utrecht aangehouden. De man zat in zijn auto terwijl deze was beschadigd door een aanrijding. De auto stond geparkeerd tegen de rijrichting in. Surveillerende agenten vertrouwde dit niet en onderwierpen de man aan een alcoholcontrole. Hierbij bleek dat hij een alcoholpromillage van 0,8 had.
Bij de Noorderbrug werden onderdelen van zijn auto terug gevonden. De Regionale Verkeersdienst stelt een nader onderzoek in naar de aanrijding.

Vernieling telefooncel

UTRECHT- Dinsdagavond om half acht werd op de Hindersteinlaan in Vleuten een telefooncel vernield door vuurwerk. Getuigen hadden gezien dat een groep jongens vuurwerk tegen de ruit van de telefooncel plakte. Door de knal werd de ruit vernield. Aan de hand van het opgegeven signalement kon later een 14-jarige jongen uit Vleuten worden aangehouden voor de vernieling.

Brandstichting

UTRECHT Dinsdagmiddag om vier uur brak brand uit in een bijgebouw van het restaurant in het Wilhelminapark. De brandweer moest om de brand te blussen het gehele rietendak slopen. Getuigen hadden gezien dat een groepje jongens de deur van het bijgebouw hadden opengebroken. Ook werd het geluid van een vuurpijl gehoord. Het pand is eigendom van de gemeente en wordt door de parkwachter gebruikt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie