Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland

Datum nieuwsfeit: 28-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: gehele regio 28-12-2000 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Evert Onink, 06-5140 1953

Aanhouding reiziger met valse OV-kaart
ALMERE Op aanwijzing van een conducteur heeft de politie woensdagmiddag op het station in Almere Stad een 19-jarige Amsterdammer uit de trein gehaald. De man gaf de conducteur een vals OV-bewijs en reageerde verder niet op vragen. Bij aanhouding viel er een groot slagersmes uit de jaszak van de verdachte. De man is voor verder onderzoek overgedragen aan de Spoorwegpolitie.

Bromfietsdieven door sneeuwspoor aangehouden
ALMERE Op de Akkerklaverstraat werd woensdagavond een bromfiets gestolen. De eigenaar, een 35-jarige inwoner van Almere, kon het spoor van zijn bromfiets in de sneeuw volgen en kwam uit bij opslagruimten in de Zilvermosstraat. Hier werd de gestolen bromfiets teruggevonden. In de opslagruimte stonden nog twee bromfietsen, die voor nader onderzoek in beslag zijn genomen. Drie mannen uit Almere (33, 36 en 18) zijn aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten.

Gladheid
FLEVOLAND De gehele provincie heeft gisteren last gehad van gladheid. Automobilisten beginnen zich kennelijk aan te passen aan de omstandigheden. Er kwamen woensdag bij de politie ongeveer twintig meldingen binnen van verkeersongevallen door gladheid, waarvan slechts een enkele met een lichtgewonde.
Slechter ging het met voetgangers en fietsers. Uit alle delen van de provincie kwamen meldingen van valpartijen met botbreuken in arm, been of heup. Eén slachtoffer moest met een schedelbasisfractuur overgebracht worden naar het AMC.

Resultaten snelheidsproject
FLEVOLAND De resultaten van het project Handhaving Snelheden Flevoland over de maand november 2000 zijn gepubliceerd. Deze zijn te vinden onder www.politie.nl/Flevoland/Actuele Onderwerpen/Snelheidsproject.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie