Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 28-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Buit inbraak Rogat voorlopig geschat op enkele tonnen 10:46 donderdag 28 december 2000

Dirk Neef - 0522 - 274015

ROGAT. Bij de inbraak in een bedrijf aan de Industrieweg in Rogat zijn vele honderden mobiele telefoons gestolen. De schade voor het bedrijf loopt in de tonnen.
De politie heeft op basis van aangetroffen sporen het sterke vermoeden dat de inbraak is gepleegd op zondagavond of nacht, of op de avond van Eerste Kerstdag dan wel de nacht van Eerste op Tweede Kerstdag.

Verder is vast komen te staan dat de daders vanaf de afrit van de A-28 het Industrieterrein zijn opgelopen. Over de sloot langs deze afrit vond de politie een houten pallet waarover men gelopen is. In het hekwerk rondom het bedrijf is een gat geknipt. In het platte dak werd een gat gemaakt. Via dit gat kwam men in het bedrijf. De telefoons werden uit de dozen gehaald en via het gat in het dak afgevoerd.

De politie in Meppel wil graag in contact komen met mensen die op genoemde dagen iets verdachts hebben gezien op de A-28 bij de afslag Meppel/Rogat/De Wijk. Met name wil de politie graag weten of iemand in de berm van deze afrit één of meer autos heeft gezien.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie