Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht

Datum nieuwsfeit: 28-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 28-12-2000 Persberichten district Maastricht
donderdag 28 december

Valkenburg, inbraak sportkantine
Woensdag ontdekte de beheerdercvan de kantine van voetbalclub Valkenburgse Boys aan de Prinses Beatrixsingel, dat er was ingebroken in het clublokaal. De alarminstallatie bleek te zijn vernield en uit de kantine verdwenen enkele kratten frisdrank, blikken soep en diverse dozen met snoepgoed.

Berg & Terblijt, inbraak sportkantine
In de nacht van woensdag op donderdag werd ingebroken in de kantine van sporthal (Bosdries) te Berg & Terblijt. De toegangsdeur en een buitendeur bleek te zijn geforceerd. In het cafégedeelte werd een gokautomaat opengebroken en het daarin aanwezige geld gestolen.

Maastricht, inbraak woning
Woensdagavond werd ingebroken in een woning aan de Burgemeester van Oppenstraat in de wijk Wittevrouwenveld. De voordeur was met geweld opengetrapt waarna toegang werd verkregen. Uit de woonkamer verdween een videocamera en -recorder.

Maastricht, inbraak bedrijf
Bij een inbraak bij een installatiebedrijf aan de Limmelderweg werd gisteren circa 300 kilo koper ontvreemd. Het edelmetaal bestond uit koperstrippen van 4 meter lang. Een ruit werd vernield om in de opslagruimte te komen.

Maastricht, straatroof
Een 55-jarige man uit Horst werd woensdagmorgen omstreeks half tien in de Gubbelstraat door twee onbekend gebleven personen op een bromscooter tijdens het voorbijrijden van een videotas met inhoud beroofd. De daders kwamen vanaf de Van Hasseltkade en reden weg in verboden richting naar de Markt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie