Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vuurwerk te koop in Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 28-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Amsterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Amsterdam

|
Wonen & leven
|
Vuurwerk te koop!

Vuurwerk te koop!

Op donderdag 28 december is het weer zover: drie dagen lang mag er vuurwerk worden verkocht. De vuurpijlen en klappers mogen echter pas op 31 december worden aangestoken, vanaf 10.00 uur 's ochtends tot de volgende dag (1 januari) om 02.00 uur 's nachts. Verkooppunten staan op de site van de Milieudienst Amsterdam

Na afloop van het knalfeest loopt weer de actie 'Een Lotje voor een Rotje': op 1, 2 en 3 januari 2001 kunnen jongeren overgebleven vuurwerk inleveren op de politiebureaus in regio Amsterdam-Amstelland.

In ruil voor 10 stuks vuurwerk krijgen ze een lot, waarmee ze meedingen naar 300 prijzen met een totale waarde van 15.000 gulden (trekking op 20 januari). Dankzij deze actie werd vorig jaar 2641 kilo vuurwerk in veiligheid gebracht. De hoofdprijzen dit jaar? Een Sony Micro Hifi-system en een fiets.

Uit: Krant amsterdam.nl, december 2000


-

© gemeente Amsterdam - 13-12-2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie