Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hallmark deelt taarten uit aan post-medewerkers Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 28-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

700 PTT post medewerkers worden op taart getrakteerd in Amsterdams sorteercentrum

Hallmark bedankt PTT Post medewerkers met levensgrote wenstaart

Amsterdam, 27 december - PTT Post verwacht dit jaar een totaal aantal van 200 miljoen kerst- en nieuwjaarskaarten -bijna 4 miljoen kilo!- op te halen, te sorteren en bezorgen.
Hallmark Cards, 's lands grootste wenskaartenproducent, vindt dat een feestje en een bedankje waard. Daarom bedankt Hallmark Cards de mensen van PTT Post die deze afgelopen maand keihard hebben moeten werken, met 2 enorme taarten.

Beide taarten -met wenskaartafdruk- worden uitgedeeld in het PTT sorteercentrum van Amsterdam. De 700 medewerkers van het sorteercentrum vertegenwoordigen hun collega's in de rest van het land.

Tevens is vanaf zaterdag 30 december een commercial op alle nationale zenders te zien, waarmee symbolisch alle PTT medewerkers worden bedankt voor hun grote inzet.

Het aantal kerstkaarten dat jaarlijks verstuurd wordt is redelijk stabiel, ondanks de toenemende populariteit van de zogenaamde E-card. Wel kiest men voor steeds luxere wenskaarten.
Hein Vrins, Hallmark Cards Nederland: 'Mensen besteden meer tijd en geld aan het schrijven van een persoonlijke wens. Juist in deze tijd van communicatie is de persoonlijke noot van belang. Mensen willen dat de boodschap écht aankomt.'


Noot voor de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie