Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwsbrief Natuur en Landschap Kromme Rijnlanden

Datum nieuwsfeit: 28-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Driebergen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Driebergen

Nieuwsbrief Natuur en Landschap
Stuurgroep Kromme Rijnlandschap is een samenwerkingsverband tussen de gemeenten Amerongen, Bunnik, De Bilt, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Leersum, Utrecht, Wijk bij Duurstede en Zeist, de provincie en belangenverenigingen. In deze Stuurgroep wordt samengewerkt aan het behoud van natuur en landschap. Twee maal per jaar verschijnt er een Nieuwsbrief Natuur en Landschap Kromme Rijnlanden. In de maand december is er weer een nieuwsbrief verspreid. In deze nieuwsbrief is aandacht besteed aan kleine landschapselementen, de uitkomsten van flora en fauna in paddenpoelen, de vondst van een zeldzame orchideeënsoort in een Wijkse wegberm, nieuwe bewoners in het Kromme Rijngebied, en andere onderwerpen. Ook is er een overzicht van cursussen op het gebied van weidevogels, boerenerven en aanplant en verzorging van hoogstamvruchtbomen weergegeven.

De nieuwsbrief is huis-aan-huis verspreid in het buitengebied van de deelnemende gemeenten. Woont u niet in het buitengebied, maar bent u toch geinteresseerd in een gratis exemplaar, geef dan uw naam en adres op via telefoonnummer 030 - 22 05 534 ('s ochtends) of 030 - 65 94 896 ('s middags)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie