Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wijziging Declaratieregeling minima Leeuwarden

Datum nieuwsfeit: 28-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leeuwarden

Wijziging van de Verordening Declaratieregeling minima Leeuwarden.
Wijziging van de Verordening Declaratieregeling minima Leeuwarden.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Leeuwarden maken bekend dat gedurende drie maanden bij het gemeentelijk informatiecentrum c.q. service meldpunt, gevestigd in het Stadskantoor aan de Oldehoofsterkerkhof 2 te Leeuwarden, voor een ieder ter inzage ligt een exemplaar van het raadsbesluit d.d. 18 december 2000, nr. 20884. Dit besluit heeft betrekking op een wijziging van de Verordening Declaratieregeling minima Leeuwarden. Het besluit treedt in werking op
1 januari 2001.


De Declaratieregeling minima Leeuwarden is op 1 januari 1999 ingevoerd voor de experimentele periode van 2 jaar. Daarbij zou de mate waarin de regeling effectief blijkt te zijn de voortzetting van de regeling bepalen. In afwachting van een effectmeting welke in 2001 zal plaatsvinden is besloten om de Declaratieregeling minima Leeuwarden ook in 2001 te continueren. Om deze voortzetting te realiseren was een wijziging van de Verordening Declaratieregeling minima Leeuwarden noodzakelijk.

De tekst van zowel het raadsbesluit als van de Verordening Declaratieregeling minima Leeuwarden zijn tegen betaling te verkrijgen bij de bibliotheek van het Facilitair Bedrijf (kamer 222) in het Stadskantoor.

Voor nadere informatie over de Declaratieregeling minima Leeuwarden wordt verwezen naar de publieksvoorlichters van Sociale Zaken, telefoonnummer (058) 233 88 40. De voorlichters zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 9.00 uur tot 12.00 uur

Besluit: 18 december 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie