Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Luchtverkeersleider beschikbaar voor deskundig commentaar

Datum nieuwsfeit: 28-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Deskundige toelichting bij zaken betreffende luchtverkeersleiding.

In de Telegraaf van vandaag 28 december 2000 werd melding gemaakt van de onvrede omtrent het veelvuldige gebruik van de zo genoemde "Fokkerbaan 04/22" op Schiphol Oost. Eerder dit jaar vond ook meerdere malen berichtgeving plaats in verschillende media betreffende de sluiting van meerdere banen op Schiphol als gevolg van overschrijding van de geluidscontouren.

Bij de toelichting betreffende dergelijke zaken ontbreekt altijd de deskundige toelichting aangaande de specifieke luchtverkeersleidingstechnische zaken. Door veel verkeersleiders wordt dit als ernstig gemis ervaren. Er bestaat de wens tot invulling hiervan.

Mijn naam is Douwe Tjerkstra, ik ben verkeersleider op Schiphol en lid van de Vereniging het Nederlandsche Luchtverkeersleiders Gilde.

Bij gebrek aan een duidelijk Gilde-beleid aangaande publiciteit bied ik langs deze weg gaarne mijn diensten aan om als "deskundige" op te treden.

Gegevens:

Douwe Tjerkstra
Op Koers 32
1316 VP Almere
Tel: 036-5300460
06-51183580
Fax: 036-5300601
E-mail: (douwetjerk@chello.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie