Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Lesprijzen professionele rijlessen gaan omhoog in 2001

Datum nieuwsfeit: 29-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

BOVAG

Kosten professionele rijlessen stijgen

Als de Nederlandse auto- en motorrijscholen goed calculeren, gaan in 2001 de lesprijzen omhoog. Een rijschool die kwaliteit biedt, is genoodzaakt de lesprijzen bij te stellen om op zijn minst kostendekkend te kunnen ondernemen. De stijging wordt onder meer veroorzaakt door de landelijk sterk gestegen loonkosten, de toegenomen exploitatiekosten en de BTW-stijging. Dit blijkt uit voorbeeldberekeningen van BOVAG-afdeling Verkeersopleidingen Associatie Nederland (VAN). De rijscholen kunnen aan de hand van deze voorbeelden zelf berekenen welke lesprijs de cursist moet betalen. Uiteraard zal iedere rijschool de eigen kosten als uitgangspunt moeten nemen.
...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie