Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Rijn & Venen

Datum nieuwsfeit: 29-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 29-12-2000

Politiebericht Utrecht: district Rijn & Venen, 09.10 uur
Mededeling voor de redacties:

De persberichten van de Politie Regio Utrecht op nieuwjaarsdag verschijnen rond elf uur op het net.

Controle vuurwerk

OUDEWATER/WOERDEN/BREUKELEN Op diverse plaatsen is donderdag door de politie gecontroleerd op vuurwerk. In Breukelen werd een 15-jarige jongen doorverwezen naar Buro Halt nadat hij op heterdaad betrapt werd bij het afsteken van vuurwerk. Een 19-jarige Woerdenaar deed afstand van een honderdtal rotjes waar hij mee over straat liep en in Oudewater werden twee bekeuringen uitgeschreven voor het afsteken van vuurwerk. Daar werden in totaal twee tassen vuurwerk in beslag genomen.

Onder invloed

MAARSSEN - Aan de Sweserengseweg in Maarssen is in de nacht van donderdag op vrijdag een 45-jarige inwoner van Oud Zuilen aangehouden die onder invloed van alcohol een auto bestuurde, De man bleek bij onderzoek een alcoholpromillage van 1,25 te hebben. Hij kreeg een rijverbod van vijf uur en kan een bekeuring tegemoet zien van 900 gulden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie