Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Friesland: Friesland

Datum nieuwsfeit: 29-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Friesland: Friesland

Gorredijk: aanhouding na bedreiging
Een 22-jarige inwoner van Gorredijk is donderdagmiddag aangehouden op verdenking van poging tot diefstal met geweld. De man zou in het centrum van Gorredijk rond 13.30 twee personen onder bedreiging van een mes hebben proberen te beroven. Na de melding kon de man op grond van zijn signalement korte tijd later in zijn woning worden aangehouden.

Fryske diken: aankondiging controles
Bij de politieberichten van 28 december zijn de controles reeds bekendgemaakt op 7, 8 en 10 januari. De aangekondigde controles van volgende week zijn als volgt: op woensdag 3 januari wordt door het Bureau Verkeershandhaving Fryske diken gecontroleerd op snelheid op Het Meer - binnen de bebouwde kom van Heerenveen - , op donderdag 4 januari tussen Buitenpost en de provinciegrens en vrijdag 5 januari tussen Oldeholtpade en de afslag A32. Ook elders in de provincie Fryslân zal in die week op snelheid, maar ook op gordel, helm, alcohol en rood licht worden gecontroleerd.

Mantgum: inbraak praktijkruimte
In de nacht van donderdag op vrijdag werd ingebroken in een praktijkruimte aan de S. van Galemawei. Nadat een raam was geforceerd werd het gehele pand doorzocht, maar niets meegenomen. Een 57-jarige inwoner van Mantgum deed aangifte.

Heerenveen: inbraak horecapand

In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een horecapand aan de Heideburen. Er werd een ruit ingeslagen en vervolgens een geldbedrag ontvreemd. Een 54-jarige inwoner van Heerenveen deed aangifte.

Bureau Voorlichting & PR: 058 8808272

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie