Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 29-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch 29-12-2000 Persbericht district Den Bosch

AMOKMAKENDE BUSPASSAGIER

Vanochtend heeft de politie in een stadsbus op de Orthenstraat een 28-jarige manaangehouden. De man was door de chauffeur en een toezichthouder van de BBA al staandegehouden omdat hij reisde zonder geldig kaartje. Toen de toezichthouder op de man afliep om hem te controleren, begon hij te slaan en te schoppen. Hierop werd hij in bedwang gehouden totdat de politie kwam. De man, die net uit de gevangenis was ontslagen, werd meegenomen naar het bureau. De toezichthouder deed aangifte van mishandeling.

AUTO GESTOLEN

Aan de Vierde Hambaken is vannacht een grijze VW Passat met het kenteken RF-65-HP gestolen. Aan de Zuid-Willemsvaart is vannacht een blauwe Nissan Almera met het kenteken SV-HZ-94 gestolen. Op de Kanaalweg bij de zandafgraving in Drunen trof de politie vannacht een diezelfde nacht in Drunen gestolen auto die in brand was gestoken. De auto brandde totaal uit, de brandweer bluste het vuur.

BRAND

Op de zolder van een huis aan de Guido Gezellelaan heeft donderdagavond brand gewoed. De brandweer bluste het vuur, de bewoners waren niet thuis. De oorzaak en de schade zijn niet bekend.

INBRAAK WONING

In een huis aan de Schutsboomstraat is donderdag ingebroken. Men kwam binnen via de achtezijde van de woning. Er wordt een videorecorder, een cd-speler en een playstation vermist.

WINKELDIEVEN BETRAPT

In een supermarkt aan de Helftheuvelpassage is vanochtend een drietal Russische meisjes van 16 en 17 jaar betrapt op het stelen van drank en vlees met een waarde van bijna 130 gulden. Het trio werd overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor is het trio weer in vrijheid gesteld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie