Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kenniscentrum Paardenvoeding van start in Lelystad

Datum nieuwsfeit: 29-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Kenniscentrum voeding paarden van start

Webbericht

Tijdens de jaarlijkse open dagen van het Praktijkonderzoek Veehouderij in Lelystad is vrijdag 29 september 2000 het officiële startschot gegeven voor het Kenniscentrum Paardenvoeding. Dit Kenniscentrum wil voorzien in de toenemende behoefte aan kennis over voeding van paarden. Via diepgaand literatuuronderzoek zal beschikbare kennis uit binnen- en buitenland worden verzameld en toegankelijk gemaakt voor de diervoerderindustrie en paardenhouders. Daarnaast kan vervolgens ook experimenteel onderzoek plaatsvinden. Een full-time onderzoeker is daarvoor onontbeerlijk. Gezien de onderzoeksaccommodatie en -omgeving is gekozen voor aanstelling bij het Paarden Praktijkonderzoek. Daardoor kan gemakkelijk kennisuitwisseling plaats vinden ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie