Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid, 12.30 uur

Datum nieuwsfeit: 30-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 30-12-2000

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid, 12.30 uur
Mededeling voor de redacties:

De persberichten van de Politie Regio Utrecht zullen op nieuwjaarsdag rond elf uur op het net verschijnen.

Parkeercontrole

LEUSDEN Bij het winkelcentrum de Hamershof heeft de politie vrijdagavond een parkeercontrole gehouden. In totaal werden negen bekeuringen uitgeschreven voor onder meer het parkeren buiten de vakken, het parkeren op laad- en loshavens en het parkeren op de stoep.

Alle overtreders krijgen hun bekeuring binnenkort thuis gestuurd.

Auto in brand

AMERSFOORT Op de Beethovenweg is vrijdagmiddag rond half één een daar geparkeerde auto van twee weken oud in brand gerrakt. De gealarmeerde brandweer en politie zagen na blussing de resten van vuurwerk op de motorkap liggen.

De politie stelt een onderzoek in.

Met alcohol op achter het stuur

AMERSFOORT Op de Barchman Wuytierslaan heeft de politie zaterdagmorgen rond kwart voor twee een 25-jarige man uit Soest aangehouden. De man was met zijn auto geslipt en had een verkeersgeleider uit de grond gereden. Ook rook de adem van de man naar alcohol. Op het politiebureau blies de man 1,7 promille. Zijn rijbewijs is hierop ingevorderd.

De auto is weggetakeld en de brandweer heeft het wegdek schoongemaakt in verband met olielekkage. Binnenkort zal de man zich voor de rechter moeten verantwoorden.

Op de Langestraat heeft de politie rond middernacht (vrijdag op zaterdag) een 21-jarige man uit Nijkerk van de weg gehaald. De man viel op door zijn rijstijl. Op het politiebureau blies hij 1,4 promille.

De man kreeg een rijverbod van zes uur en zal zich voor de rechter moeten verantwoorden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie