Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eindejaarsnummer Gezamenlijke Aanpakkrant Nijmegen

Datum nieuwsfeit: 30-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gezamenlijke Aanpakkrant - december 2000 jrg 5 extra nummer

Eindejaarsnummer Gezamenlijke Aanpakkrant

NIJMEGEN - Nog niet de allerlaatste Gezamenlijke Aanpakkrant, die komt binnen veertien dagen! Het hoe en waarom over de opheffing, leest u in ons bezuinigingsdossier: www.aanpakkrant.demon.nl/dossier

In deze extra editie:
Wethouder Van Rumund geeft zijn visie op het Nijmeegse grotestedenbeleid Digitale trapveldjes zijn klaar voor het nieuwe jaar Gemeente evalueert zelforganisaties van allochtonen.

De gedrukte versie van dit extra eindejaarsnummer van de Gezamenlijke Aanpakkrant is alleen voor onze abonnees. De webversie is voor iedereen beschikbaar: www.aanpakkrant.demon.nl Reacties aan: (redactie@aanpakkrant.demon.nl).

De Gezamenlijke Aanpakkrant brengt nieuws en informatie over het Nijmeegse grotestedenbeleid en andere zaken die de leefbaarheid ten goede komen.
De krant wordt uitgegeven door de gemeente Nijmegen, Directie Wijkaanpak & Leefbaarheid. De inhoud geeft niet noodzakelijk de mening van het stadsbestuur weer.
mailto:webmaster@aanpakkrant.demon.nl
www.aanpakkrant.demon.nl/

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie