Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mededelingen Gemeente Wassenaar m.b.t jaarwisseling

Datum nieuwsfeit: 31-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Wassenaar
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Wassenaar

Wassenaar, 19 december 2000

Prettige kerstdagen en een goede jaarwisseling
Burgemeester en wethouders wensen u een prettige kerst en een gezond en voorspoedig 2001. Zij nodigen de inwoners van Wassenaar van harte uit om de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie op vrijdag 5 januari a.s. te bezoeken. De receptie wordt gehouden in Raadhuis De Paauw, Raadhuislaan 22 van 20.30 tot 22.30 uur. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door het duo Ritornel (piano en dwarsfluit).
Gemeenterubriek in 2001 in De Wassenaarder
Wilt u op de hoogte blijven van de gemeentelijke plannen, de formele publicaties, inspraakprocedures etc., dan kunt u komend jaar de gemeenterubriek in De Wassenaarder lezen.
Vuurwerk
Vuurwerk afsteken hoort bij Oud en Nieuw, net zo goed als oliebollen en champagne. Maar jammer genoeg zijn er nog steeds mensen die niet precies weten waar de grens ligt tussen vuurwerk ter verhoging van de feestvreugde en vuurwerkoverlast. Daarom is de gemeente genoodzaakt om strenge regels te stellen. In het kort komen die regels hierop neer: Vuurwerk mag alleen worden afgestoken tussen zondagochtend 31 december 10.00 uur en maandagochtend 1 januari 2.00 uur.
* Er zijn plaatsen waar het afsteken van vuurwerk te allen tijde verboden is, dus ook op Oudejaarsavond. Dit geldt bijvoor-beeld in de nabijheid van huizen met rieten daken, bejaarden- of ziekenhuizen (zie plattegrond in gemeenterubriek).
* Vuurwerk mag alleen worden verkocht op 28, 29 en 30 december door handelaren met een gemeentevergunning.

* Na afloop vuurwerk nat maken en in de goot vegen, zodat de Reiniging het makkelijk kan opruimen.
Kerstbomenloterij
Oude kerstbomen kunnen ook dit jaar weer ingeleverd worden tegen een lot uit de kerstbomenloterij. Doe mee en maak kans op een van de vele prijzen. De hoofdprijs is een fiets. Voor inleverdata en adressen zie de gemeenterubriek!
Gemeentekantoor en De Paauw
Het gemeentekantoor en Raadhuis de Paauw zijn gesloten op 25,26 december en op 1 januari.

Meer informatie?
Lees de gemeenterubriek in het Wassenaars Nieuwsblad of op deze site (volgend jaar in De wassenaarder).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie