Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Openbare nieuwjaarsbijeenkomst Gemeente Breda

Datum nieuwsfeit: 01-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

OPENBARE NIEUWJAARSBIJEENKOMST GEMEENTEBESTUUR

Op maandag 1 januari 2001 houdt het gemeentebestuur van Breda een nieuwjaarsbijeenkomst in de Grote Kerk. Alle inwoners van Breda zijn hierbij van harte uitgenodigd. De bijeenkomst is een prima gelegenheid om elkaar te ontmoeten en al het goede te wensen!

De bijeenkomst is openbaar en bestemd voor alle Bredase inwoners die met het gemeentebestuur het nieuwe jaar willen inluiden. De gemeente heeft haar relaties apart voor deze bijeenkomst uitgenodigd. Binnenkort verschijnen in allerlei media advertenties, waarin het gemeentebestuur de Bredase inwoners van harte uitnodigt om de nieuwjaarsreceptie te bezoeken. Via mupi-affiches in de stad wenst de gemeente haar inwoners daarnaast een gelukkig 2001 toe. Evenals in voorgaande jaren stuurt de gemeente geen nieuwjaarskaarten meer naar haar relaties.

De nieuwjaarsreceptie vindt plaats op maandag 1 januari van 17.00 tot 19.00 uur in de Grote Kerk te Breda. Het gemeentebestuur hoopt haar inwoners daar in groten getale te mogen ontmoeten.

Breda, 8 december 2000

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie