Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug, 10.50 uur

Datum nieuwsfeit: 01-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 1-01-2001

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug, 10.50 uur
Man overleden na aanrijding tegen boom

WIJK BIJ DUURSTEDE Op 1 januari werd om vier uur door voorbijgangers aan de Nieuweweg een auto tegen een boom aangetroffen. De voorbijgangers belden de politie die constateerde dat de man, die nog in de auto zat,de aanrijding niet had overleefd. Het slachtoffer was een 18-jarige man uit Wijk bij Duurstede. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Overlast jaarwisseling

VEENENDAAL In Veenendaal raakten vier personen gewond doordat vuurwerk van een muurtje af viel. Drie omstanders (een 39-jarige man uit Lunteren, een 35-jarige vrouw uit Veenendaal en een 22-jarige vrouw uit Veenendaal) liepen brandwonden op door rondspattend vuurwerk. Tevens raakte een 3-jarig jongetje gewond die in de woonkamer lag; een vuurpijl vernielde de ruit van de kamer en hij werd geraakt door rondvliegend glas.
Een van de slachtoffers, de man uit Lunteren, werd door de politie aangehouden. Hij wordt ervan verdacht het illegale vuurwerk te hebben afgestoken.
Ook vond er een aantal vernielingen en brandjes plaats, voornamelijk door illegaal vuurwerk.
Een paar ruiten werden vernield van een winkel aan de Hoofdstraat. Ook hier was het vuurwerk omgevallen waardoor de pijlen niet naar boven werden gericht.Er werden geen personen aangehouden. Aan de Govert Flinckstraat gooide jeugd vuurwerk door een brievenbus naar binnen. Hierdoor raakte het tapijt beschadigd. Een 12-jarige jongen was hier debet aan. De schade wordt zo mogelijk onderling geregeld.

ACHTERBERG - In Achterberg werd door de jeugd op de Achterbergsestraatweg een vreugdevuur gemaakt. Rond twee uur liep dit brandje echter uit de hand toen er een caravan op de brandstapel werd geduwd. De brandweer bluste het vuur. De politie heeft geen aanhoudingen kunnen verrichten omdat de brandstichters er snel vandoor gingen.

Auto te water

ELST Aan de Ingenseveerweg raakte op oudejaarsavond omstreeks half elf een 47-jarige man uit Utrecht in zijn auto te water. De man wist op eigen kracht uit de auto te komen en heeft bij bewoners in de omgeving aangebeld. Daar kreeg hij een warme douche aangeboden en werd de politie ingeschakeld. De man bleek te hebben gedronken: 0,8 promille.
Op 1 of 2 januari zal de KLPD te water in de Rijn naar de auto van de man gaan zoeken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie