Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verordening Parkeerbelastingen 2001 gemeente Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 01-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Parkeerverordening 2000 en Verordening Parkeerbelastingen 2001

In hun vergadering van 19 december 2000 hebben burgemeester en wethouders opnieuw de wegen en parkeerterreinen aangewezen waarop in het jaar 2001 voor het parkeren parkeerbelasting moet worden betaald en de wegen en parkeerterreinen aangewezen waar de wielklem kan worden aangebracht. Voorts hebben burgemeester en wethouders de wegen en terreinen ten behoeve van het parkeren door vergunninghouders aangewezen.
Met ingang van 1 januari 2001 worden de parkeertarieven in het centrumgebied-Noord verhoogd naar fl. 3,- per uur, voor de overige gebieden blijft het tarief gehandhaafd op fl. 2,- per uur. De tarieven voor de parkeervergunningen worden overeenkomstig aangepast. Het besluit ligt voor iedereen ter inzage op de dienst Stedelijke Ontwikkeling en Beheer, sector Planontwikkeling, afdeling Infrastructurele Projecten, in het gebouw van de Technische Diensten, kamer B 833, Frederik van Eedenplein 1.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie