Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwjaarsontmoeting provincie Drenthe met bevolking

Datum nieuwsfeit: 02-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Drenthe

Provincie nodigt bevolking uit
Nieuwjaarsontmoeting met bijzondere verrassing

Assen, 18 december 2000
Persberichtnummer 00-109De nieuwjaarsontmoeting van de provincie Drenthe heeft ook dit jaar een bijzondere verrassing. Het eenmalige vocale optreden van alle vrouwelijke statenleden bij de vorige nieuwjaarsontmoeting krijgt een vervolg. Door de positieve reacties na afloop, heeft een aantal collega-statenleden het plan opgevat het feest opnieuw een extra tintje te geven. "Wij willen het optreden van vorig jaar overtreffen, meer wil ik er niet over zeggen. De mensen moeten maar naar het feest komen om dit te beoordelen", laat één van de initiatiefnemers weten.

De nieuwjaarsontmoeting van de provincie Drenthe wordt gehouden op dinsdag 2 januari 2001 vanaf 16.00 uur in het provinciehuis aan de Westerbrink in Assen. Het provinciaal bestuur nodigt alle inwoners van Drenthe uit erbij aanwezig te zijn.

Het formele deel van de nieuwjaarsbijeenkomst is kort en bestaat uit een nieuwjaarswens van de Commissaris van de Koningin, Relus ter Beek. In die toespraak zal hij ook de meest originele wens voor de Drentse bevolking bekendmaken. Nieuwjaarswensen kunnen tot en met 1 januari 2001 worden doorgegeven via de provinciale website www.drenthe.nl . De feestelijke nieuwjaarsontmoeting wordt muzikaal opgeluisterd door het Shantykoor Rolde en Salonorkest Back in Time.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Stafgroep Communicatie van de provincie, telefoonnummer (0592) 365265, faxnummer (0592) 357188
E-mail: (communicatie@drenthe.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie