Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Joint-venture CMG-TNO stelt management team voor

Datum nieuwsfeit: 02-01-2001
Bron: CMG
Zoek soortgelijke berichten
CMGEMFORE stelt management team voor

Amstelveen, 2 januari 2000 - Het managementteam van EMFORE, de joint venture van CMG en TNO op het gebied van strategische mobile-business, bestaat uit drie managing partners: Geleyn Meijer, verantwoordelijk voor new business en marketing; Pieter Spohr, verantwoordelijk voor innovaties en partnerships; Monique Mulder, verantwoordelijk voor Human Resources en Finance. Daarnaast is zij voorzitter van het team. De drie partners zijn actief als strategisch adviseur en hebben een ruime ervaring in de ICT- en consultancy wereld.

Monique Mulder richt zich als adviseur van EMFORE op business creatie, procesbegeleiding en implementaties van business innovaties. Monique was vanaf 1996 werkzaam bij CMG, onder meer als Associate Director en Managing Director en Strategisch Account Manager in de sector Trade, Transport & Industry. Zij is betrokken geweest bij het bepalen van de e/m commerce strategie voor CMG Nederland. Voor haar komst naar CMG was zij Operations & IT-manager van Optimodal Nederland (joint venture van Intercontainer en de NS) en projectmanager bij Gateway, een softwarehuis voor de haven- en transportwereld.

Geleyn Meijer richt zich als adviseur van EMFORE op businessinnovaties, beleidsprocessen en programmamanagement. Voorafgaand aan zijn benoeming bij EMFORE heeft hij zich beziggehouden met de ontwikkeling van e/m commerce strategie voor CMG Nederland, joint ventures en internationale samenwerking. Geleyn was vanaf 1993 werkzaam bij CMG, onder andere als Associate Director en Strategisch Account Manager in Verkeer & Vervoer en ICT in het Openbaar Bestuur bij CMG Management Consultancy. Hij is gepromoveerd in de Robotica.

Pieter Spohr richt zich als adviseur van EMFORE op technologische en businessgerichte innovaties, de match tussen techniek en business en de mens. Pieter heeft vanaf 1987 diverse directiefuncties vervuld bij TNO. Tot 1990 was hij Directeur Programma TNO Fysisch en Elektronisch Laboratorium en tot 1993 Algemeen Directeur van dit laboratorium. Daarna was hij tot 1997 Corporate Directeur TNO Marketing en Programma en vervolgens tot zijn vertrek naar EMFORE Corporate Directeur TNO Multimedia en Telecommunicatie. In deze laatste functie was hij verantwoordelijk voor de integrale ICT-business en -programmering in de TNO-organisatie en gaf hij richting aan strategie, marketing, verkoop, partnerships, internationalisering en technologie-innovaties.

EMFORE
EMFORE is een onafhankelijk opererende joint venture van CMG en TNO op het gebied van strategische mobile-business. EMFORE is een advies- en architectenbureau voor de begeleiding van organisaties die de mogelijkheden van mobiele diensten willen benutten om hun business te innoveren en zich daarmee in de markt te onderscheiden. Het bedrijf ontwerpt toepassingen waarbij gebruikers draadloos verbonden zijn met een dienstenleverancier. De toepassingsmogelijkheden zijn te vinden in de financiële sector, de overheid, in verkeer en vervoer, maar ook in de zorgsector, het toerisme en de bouw. Uitgangspunt voor EMFORE is de ontwikkeling van toekomstvaste, mobiele oplossingen die rekening houden met technologische en maatschappelijke ontwikkelingen. Meer informatie over EMFORE is te vinden op www.EMFORE.com.

Voor meer informatie:
EMFORE B.V.contactpersoon: Annemieke van WijkTel: 023 - 513 4320E-mail adres: (info@EMFORE.com) Monogram Communication Strategies (MCS) BV contactpersoon: Robert de MollTel : 023 - 56 28 208 E-mail adres: (robertdm@monogram.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie