Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Autodesk lanceert nieuwe online support-website

Datum nieuwsfeit: 02-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Autodesk

Autodesk lanceert nieuwe online support-website2000-02-01
Rotterdam, januari 01 -- Autodesk (Nasdaq: ADSK) maakt verbeteringen bekend aan het programma voor technische ondersteuning en legt meteen de capaciteit om snel veel voorkomende problemen op te lossen in handen van de klant. Het bedrijf heeft ook, in overeenstemming met de strategie om klantenservice te verbeteren, een nieuwe website ontworpen met een geautomatiseerde technische ondersteuning. Deze is toegankelijk via de Point A-portalsite van Autodesk http://pointa.autodesk.com en biedt een proactief en op Internet gebaseerd systeem voor technische ondersteuning ten dienste van Autodesk-gebruikers. Deze site zal discussiegroepen en productupdate-centra blijven herbergen ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie