Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost

Datum nieuwsfeit: 02-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 2-01-2001
1e persbericht 2 januari 2001


Berichten uit de regio

Eindhoven: Verdachte van inbraak aangehouden
Op de Meerveldhovenseweg is maandag om 14.25 uur een 28-jarige Eindhovenaar aangehouden. Hij wordt er van verdacht dat hij even daarvoor bij een supermarkt op het Kastelenplein enkele ruiten heeft ingeslagen. Uit de winkel had hij ruim dertig zakjes met verschillende hartige koekjes weggenomen. Aan de hand van het signalement kon de man in de buurt aangehouden worden. Hij had een vuilniszak met de gestolen spullen bij zich. De hamer waarmee de ruiten waren ingeslagen had hij in de hand. De man is ingesloten.

Helmond: Man negeert caféverbod
In een café aan de Havenweg is maandag om 18.20 uur een 21-jarige Helmonder aangehouden. De man had enkele weken geleden een verbod gekregen het café in te gaan. Dat kreeg hij omdat hij problemen had gemaakt in het café. Nu was hij toch de zaak binnengegaan. Een portier van de zaak kreeg allerlei verwensingen en bedreigingen naar het hoofd toen hij de man aanhield. De portier gaf de man over aan de politie. Na verhoor kon de Helmonder weer naar huis.

Best: Inbraak
Tussen oudejaarsdag, 13.50 uur en nieuwjaarsdag, 19.45 uur is ingebroken in een woning aan de Spechtlaan. Op de eerste verdieping is het raam van de slaapkamer opengebroken. Uit de woning zijn gouden en zilveren sieraden weggenomen.

Deurne: Ruit vernield
In de nacht van maandag op dinsdag, rond 1.30 uur is bij een woning aan de Stationsstraat een ruit vernield. De ruit, 1 x 2,5m groot, is met een houten lade ingegooid.

Geldrop: Verdachte auto-inbraak aangehouden
Op de Livingstonestraat is dinsdagmorgen om 0.40 uur een 20-jarige Eindhovenaar aangehouden. Dat gebeurde na een melding dat er werd ingebroken in een personenauto op de Pieter Nuytsstraat. Daarbij werden twee personen gesignaleerd door getuigen. De politie trof in de omgeving de verdachte aan. Hij reed met gedoofde lichten in een auto en hij voldeed aan het opgegeven signalement. Hij kon geen redelijke verklaring geven voor zijn aanwezigheid. Hij is aangehouden en voor onderzoek ingesloten.

Gemert: Inbraak in woning
In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een woning aan de Diederikstraat. De achterdeur is opengebroken en uit de woning is een gsm gestolen. Er is ook geld meegenomen, ongeveer fl. 650,=.

Bladel: Motorrijder ernstig gewond
Een 22-jarige man uit Netersel is maandagmiddag rond 14.05 uur ernstig gewond geraakt toen hij op Het Bosch met zijn motor van de weg raakte. Hij reed vanuit de richting Netersel in de richting van Casteren. Door onbekende oorzaak kwam hij in de linkerberm terecht. Hij reed de sloot in en kwam tot stilstand tegen een duiker. De man is met ernstig schedelletsel en borstletsel naar het St. Elisabethziekenhuis in Tilburg gebracht.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie