Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuw tijdschrift uitgebracht over kleding uit India

Datum nieuwsfeit: 02-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
FNV

Landelijke India Werkgroep: "Het zit me niet lekker" mondiaal - Mascha.Spanjers@fnv.nl

De Landelijke India Werkgroep, http://www.antenna.nl/liw (LIW), heeft een tijdschrift uitgebracht met informatie over de kledingindustrie in India en de initiatieven om te komen tot 'schone' kleding. Veel van onze kleding wordt in India onder beroerde arbeidsomstandigheden gemaakt. De Landelijke India Werkgroep, http://www.antenna.nl/liw (LIW), heeft een tijdschrift uitgebracht met informatie over de kledingindustrie in India en de initiatieven om te komen tot 'schone' kleding. Veel van onze kleding wordt in India onder beroerde arbeidsomstandigheden gemaakt. Zo laat http://www.fashion-lifestyle.com/befl/about/values/ (C&A) kleding maken in het Zuid-Indiase kleding- en textielcentrum Tirupur. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie